Nikdo tady žádný model nekritizuje. Než začneš psát nesmysly o opruzování, tak si pořádně přečti o čem to je a ne jenom posledních pár příspěvků.
Špinlerovy modely mám rád a mám jich spoustu postavených a díky jeho MP4/15, které kdysi vyšlo v ABC jsem se k papírákům vrátil. Většina modelářů si modely postaví a nepátrají po tom, jak ten vůz vypadal ve skutečnosti, protože je jim to vcelku jedno. Je tu ale i pár lidí, kteří mají formuli 1 všeobecně jako koníčka. Tak jako někdo dokáže prosedět hodiny u ryb, jiný zase v hospodě, tak někteří žijí formulí 1. Těchto pár lidí, jak píšeš, si pak chtějí model v případě chybičky upravit podle reality. Co tě na tomto znechucuje? Pevně věřím, že ani pan Špinler, ani žádný jiný autor nemají nic proti tomu.
No a že tady vznikají v poslední době samé kitované a obrovské modely?
Kdo za to může? Ti co je staví? Proč je tu tak málo jednodušších modelů? Asi je teď málo lidí staví, nebo je nechtějí prezentovat. Někteří možná raději píší nesmysly, než by něco postavili, je to jednodušší. Mimo jiné, od tebe jsem tu taky dost dlouho žádný model neviděl...