Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
TEO píše:Žebra laserem vyřezaná k tomuto modelu jsou na světě. Nyní už jen odzkoušet při lepení s kapotáží. Jejich cena se bude pohybovat okolo 15,-Kč. Možná že je ještě upravím, tak aby do sebe mohla být zasunuta pomocí zámků, tak jak to bývá u jiných modelů.
Zdeňku, stredné rebro som medzičasom upravil - dolu má mať vybranie pre výfuky.
A zistil som, že som zabudol na tie rebrá napísať hrúbku, ktorá je 1mm. Tak to takto dávam na známosť.
Nezapomněl jsi tam napsat tloušťku. Je to tam napsáno. A nechal jsem si je vyříznout z lepenky tl.1mm. No ale s výřezy pro výfuky žebra stažená nemám. Pošleš mi prosím to žebro opravené na mail? Děkuji. ZD
Jo, na tie prvé, bez výrezov, som to napísal a potom som doplnil výrezy a už som to tam zabudol napísať potom. Ja som vymenil link na kostričku, takže keby si si ju stiahol teraz, tak má výrezy a nemá označenie hrúbky Pošlem Ti najnovšiu verziu
Děkuji. Asi ten výřez upravím do kulatějšího tvaru. Také přemýšlím o sesazení těchto žeber do sebe pomocí zámků. Bude tak možno dodržet lepší geometrii vzhledem k podélné ose hlavního žebra lepeného na podlahu.
Mám dnes chvilku času, tak jsem si vyzkoušel dát dohromady zadní křídlo. Jestli horní plochu udělám jako Robert na čepy, aby byla naklápěcí, to mám ještě hodně času na rozmyšlenou. Modelů spousta, ale času málo. Ještě k tomu se mi rapídně zpomalilo tempo lepení.
Jo jo, to bude chybička tisku, když se tam asi dostalo nějaké smítko barvy. Koukám že na fotce se to dost zvětšilo a zvýraznilo. Když ale koukám live na křídlo, tak tato malinká drobnůstka není téměř vidět.