Sauber C13, Imola 1994 / GPT / 1:24

Modely, které se připravují k vydání...
Alda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alda » 04 říjen 2011 21:28

hrubší lak tečka

Gerry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gerry » 04 říjen 2011 21:32

Ne, to bylo skenováno na málo DPI ..... :evil:

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 04 říjen 2011 21:32

:lol: Jo jo, to je ta správná odpověď pro Tomáše Blažka - Blaza - Marlbora. Děkuji Gerry
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

Pavel

Příspěvekod Pavel » 04 říjen 2011 21:33

vidíš , a já myslel že papír poznáváš, je to takovej ten co na něj tiskneš skeny.... :lol: . Teď vážně, je to domácí tisk, tak co od něj můžeme očekávat ?? Na laser CANON teda prachy fakt nemáme.... :wink: Pavel

Marlboro

Příspěvekod Marlboro » 04 říjen 2011 21:37

Jen jsem se ptal, protože mi nebylo jasný jestli to byl záměr nebo to tak prostě vzniklo. A dejte mi pokoj s nějakým blažkem.
kouříte? Klidně kuřte dál.

Marlboro

Příspěvekod Marlboro » 04 říjen 2011 21:40

Pavle on ten Laser CANON taky není nenahraditelný.
A na to, že to je teda domácí tisk vypadá dobře. Jen mě to prostě zmátlo.

Pavel

Příspěvekod Pavel » 04 říjen 2011 22:01

Myslíš že CANON není bezva ?? A mě se zase tyhle výtisky líbí, ten laser tisk je už dnes super !!!!! Ještě ty pálený doplňky a bude doufám po warezu , GRRRRRRRRR ..... :lol: :lol: :lol:

Marlboro

Příspěvekod Marlboro » 04 říjen 2011 22:04

Pavle to vám klidně schvaluju. Neříkám, že CANON není bezva, ale přece jen je to laser a ten moc nemusím, ale to jsem odbočil. Přeji teda hodně štěstí k dokončení, vydání a následnému hojnému prodeji.

wallenstein

Příspěvekod wallenstein » 04 říjen 2011 22:35

K Pavlově odpovědi na předchozí straně:
Já jsem se tady opravdu zúčastnil diskuze zatím pouze dvakrát (teď už třikrát), tak nějak mě neláká bavit se pouze virtuálně. Pod žádným jiným nickem jsem tady nikdy nepřispíval a ani přispívat nebudu. Připadá mi, že anonymita pološera za klávesnicí vyvolává ve spoustě lidí paranoiu :?

Stejně jako dříve u FW06 jsem myslím i teď jen upozornil na nepřesnost modelu, která mě udeřila do očí. Tentokrát jde navíc o vadu, která se dá snadno odstranit. Stačí vyhledat kupříkladu fotky Wendlingerovy havárie z Monaka 1994, tam je celkem dobře vidět, co jsem měl ohledně tvaru difuzoru na mysli (např. http://richardsf1.com/wp-content/upload ... cident.jpg).

Není třeba brát kritiku hned osobně a tvářit se znechuceně. Nikdo přece není neomylný.

Alda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alda » 05 říjen 2011 14:18

Tak jsem si dovolil ho ještě vyleštit. Fakt, že původní lak byl hrubý, tak dostal ještě dvě vrstvy.

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 05 říjen 2011 14:24

Za mne tedy názor, že je to mnohem lepší. :-)
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Alda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alda » 05 říjen 2011 14:44

Taky myslím, ale zatrnulo mi, když jsem ho nastříkal a na bočnici mi lak zbělal. Naštěstí to uschlo průhledný.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 05 říjen 2011 14:46

Alda píše:Taky myslím, ale zatrnulo mi, když jsem ho nastříkal a na bočnici mi lak zbělal. Naštěstí to uschlo průhledný.

A to zhrubnutí, myslíš, že za to může konkrétní značka, doba nepoužívání anebo přílišná blízkost trysky k modelu? Protože kdyby to bylo kvalitou/nekvalitou laku, bylo by dobré ho tu nedoporučit, abychom si mohli případně dávat pozor. :idea: Já se tedy pořád lakování vyhýbám jako čert kříži a obdivují ty co lakují a pak to vypadá nádherně, ale coby, kdyby... :wink:
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.

Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Alda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alda » 05 říjen 2011 15:09

Nevím. Asi to špatně stříkám. Jsem opatrnej a nechci aby mi to stékalo z modelu, tak to honím ze strany na stranu. A asi to chce chvilku podržet (nebo pomaleji nanášet) aby se vytvořila větší vrstva a lak se slil. Stříkám lakem PRIMA. Vím že ho tu už někdo odsuzoval, že snad časem modely žloutnou, ale mám je (kvůli dětem) v krabici ve skříňce, tak mi na ně nesvítí a nic mi nežloutne - zatím. Kupuju, co u nás seženu.
Hrubost povrchu bude v rukách a ne v laku. A myslím že nejsem sám komu se to občas podaří. Naštěstí to jde lehce zachránit dalším nástřikem. Pořád se učím.

Osobně pokud bych mohl, raději bych lakoval malou modelářskou pistolí. Lak z plechovky má dost velkej rozptyl a tlak. A stává se mi že drobné detaily mají větší vrstvu a plochy menší. Ale s tím asi nic nenadělám.

Ali

Příspěvekod Ali » 05 říjen 2011 15:58

Džípí kluci je to paráda :lol:
Kvalita tisku sice není bůhví co, ale po projetí Canonem to bude pecka.

Zpět na