Jak jsem již předeslal a přislíbyl, tak stavba 008-mičky byla zahájena. Ja jinak, než koly, která ještě nejsou zcela dokončena. Základ trupu je téměř dokončen, chybí osadit palubní desku, kulisu s řadicí pákou a sedačku pilota s poutacími pásy. Následovat bude nalepení sestavené kapotáže. Pokud u toho budu sedět celý den i večer, mohlo by se zadařit a v neděli večer ohlásit dokončení modelu. No...uvidíme?
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Jelikož jsme s Magdalenkou byli včera na nákupech, tak práce na modelu nepokračují tak rychle, jak jsem si myslel. Určitě dnes do večera práce ukončeny nebudou.
Jelikoš za posledních pár dní nebylo moc chutio do lepení, tak jsem tento model dokončil až dnes. V podvečer na mě čekala tahle hromádka dílů, které bylo potřeba dáti do kupy.
No a zde je již výsledek mého snažení. Zkoušel jsem opět po delůší době vzít na retuš bílou vodovku. Není to nic extra, takže zase asi nejspíš zůstanu bez retuše bílých částí modelu.
Bílá bude vždy problém, takže raději taky neretušuji. Jinak povedená stavba. U Rada už jsem 009 objednal, takže tohle bude další tyrrell do sbírky (zatím pouze do té placaté)
Novísku....přesně tak....raději model neretušovat a nechat mu jeho krásný papírový vzhled i s černými čárami. S tou bílou vodovkou, to vypadá spíše jako ušmudlané.