Tak zase kousíček vpřed. Dodělal jsem několik málo drobností a rychlostí přímo závratnou se ženu k cílové rovince. Zbývají snad už jen zrcátka, aerodynamcké plošky na předek vozu a nasadit kola :-)
Fotky tentokrát mještě mizernější než obvykle, prostě mobilovky:
Je pravda, že ty trojúhelníkové závěsy motoru mají ve skutečnosti trochu jiný tvar a asi by měl jít celý motor kousek dopředu. Na tomto modelu to upravovat nebudu, ale do připomínek to zahrnu.
Stejná věc je i na dříve vydaných modelech. Toho si nikdo nevšiml. Moc prostoru posunout motor dopředu na modelu není. Řešil bych to nejspíš prodloužením držáku směrem k trupu. Na fotkách originálu je ten držák znatelně delší, než u jiných monopostů. U vozu Lelly jsou držáky stříbrné barvy, takže i jejich barevnost ve vystřihovánce bude muset být pozměněna.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Rozhodl jsem se připravit nové prodloužené držáky motoru k trupu vozu. Snad to bude přínosné a přibližující se reálné předloze. Na zkoušku nalepeny na motor.
Tak jsem konečně nějakým způsobem dokončil tuto testovací stavbu. Přiznávám, že jsem se hrubě trápil, co ž ale není vina modelu, ale moje. Těžce jsem odvykl. Výsledek tedy nese spoustu mých chyb a příšerných nepřesností. Model je ale jinak velice pěkný a staví se jako jiné klasické "špinlerovánky". Podle Zdendovy opravy jsem upravil uchycení motoru. Vypadá to určitě mnohem lépe než když to viselo ve vzduchu.
Zdravím, teď koukám, že se liší pootočení startovního čísla na přídi s přiloženou fotografii skutečného vozu. Též chybí kovová lišta pod horní hranou krytu kokpitu. Na bočnicích vozu je tenká černá linka.
Na betě je špatně nalepen díl za zády pilota, ta italská vlajka má být v kokpitu nikoli k motoru.
Ahoj Honzo! Díky za připomínky. Ten díl za pilotem je nalepen správně, jen ta vlajka je nakreslena na špatné straně O tom víme a řešili jsme to v připomínkách.