Pálené dezény součástí modelu GP Teamu Hesketh H 308E

Modely, které se připravují k vydání...

Jste pro přiložení pálených dezénů do vystřihovánky ?

Anketa končí za 08 červen 2012 21:46

1. ANO
27
59%
2. NE
2
4%
3. možnost samostatné objednávky
17
37%

Celkem hlasů: 46

Alda
Kontaktovat uživatele:

Pálené dezény součástí modelu GP Teamu Hesketh H 308E

Příspěvekod Alda » 01 červen 2012 21:46

Řešíme otázku doplnění vystřihovánky o pálené díly. Konkrétně mokré dezény pro Hesketh 308 E. Proto volíme anketu a z té pak vyhodnotíme situaci. Cena by se zvedla asi o 30 až 40,-Kč. Hlasování je platné po 7 dní. (končí v pátek 8. 6. 2012)
Naposledy upravil(a) Alda dne 01 červen 2012 22:19, celkem upraveno 1 x.

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pálené dezény součástí modelu GP Teamu Hesketh H 308E

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 01 červen 2012 22:05

Aldo? Myslíš že 20,-Kč zvednuto na ceně modelu je dost? Cenu aršíku s dezény to myslím nepokryje. A vím o čem mluvím...ale jestli to máte nějak ošéfované, nic proti gustu.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

Alda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alda » 01 červen 2012 22:20

Opravil jsem sumu dezénů do rozmezí 30 až 40,-.

HAAL.70

Příspěvekod HAAL.70 » 01 červen 2012 23:20

Myslím si,že vůz,kterej jel na mokrejch pneu,má mít mokré pneu.A to v základu modelu.

Alda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alda » 01 červen 2012 23:25

HAAL.70 píše:Myslím si,že vůz,kterej jel na mokrejch pneu,má mít mokré pneu.A to v základu modelu.

Základem budou tištěný (mokrý). Jde o to, jestli přidat ještě jedny vypalovaný, nebo se může každej rozhodnout a případně přiobjednat.

HAAL.70

Příspěvekod HAAL.70 » 01 červen 2012 23:33

Aldo,
tištěný,to neni hezký.Rovnou bych dal vypalovaný.Je to ale pouze můj názor.A zjednoduší to rozhodování.

Bugatti

Příspěvekod Bugatti » 02 červen 2012 08:16

Zákazník by mal mať možnosť sa rozhodnúť. Myslím, že je fér dať možnosť zákazníkovi si vybrať či chce laserové diely alebo nie. Tak to robia všetci výrobcovia okrem výrobcov papierových F1.
Galériu mojich modelov nájdete na: http://papierovemodelarstvo.webnode.sk

Milan2

Příspěvekod Milan2 » 02 červen 2012 09:42

Mně osobně by se líbilo kdyby to tak bylo u každého modelu automaticky přidané laserovánky, samozřejmě u těch modelů u kterých to autoři plánují

Pavel

Příspěvekod Pavel » 03 červen 2012 11:50

Bugatti píše:Zákazník by mal mať možnosť sa rozhodnúť.
- a proto je tu tato anketa , zatím to vypadá že uděláme jenom poloviční množství výpalků dezénu stím , že kdo později objedná bude mít ( snad ) možnost doobjednat si je u TEA . Nemá smysl model zbytečně prodražovat pro ty co o výpalky nestojí, já ale osobně si myslím že model vždy hodně oživí :P . Pavel

Bugatti

Příspěvekod Bugatti » 03 červen 2012 14:35

Ano oživia, o tom nie je pochýb, len je nesprávne tlačiť ich nasilu k modelom. Kto si chce priplatiť priplatí si, kto nie kúpi si model bez nich. Prípadne si doplnky kúpi neskôr. Takéto ankety sú úplne o ničom, nezúčastní sa ich každý modelár. Píšu sem lem pritakávači. Ja som ochotný si kúpiť lasery pokiaľ viem, že diel nie je možné vyrobiť ručne. Nepáči sa mi, že k modelom sa nasilu tlačia aj diely ktoré bez problémov ide vyrezať. Kto je pohodlný, nech si priplatí za laserové rebrá, ale prečo mu ich mám platiť ja? Kto chce mať vierohodnejší model tiež nech si priplatí. No je mnoho modelárov, pre ktorých tieto diely nie sú potrebné. A oni Vám to sem nenapíšu, pretože sú natoľko znechutený diskusnými fórami, že na to kašlú. Je to však Váš model a je len na Vás čo spravíte. Skalní medzi ktorých patrím aj ja si model kúpime, no nik viac.
Galériu mojich modelov nájdete na: http://papierovemodelarstvo.webnode.sk

Turco

Příspěvekod Turco » 03 červen 2012 14:51

Asi najschodnejšie by bolo ponúkať dve alternatívy a to s a bez, ak sa rozhodnem mať pálené diely a mám si ich doobjednávať u TEA tak min. sa mi to predraží o poštovné a ak viem že existujú a chcem ich tak si ich rovno objednám so stavebnicou a kľudne si aj počkám dokiaľ sa to skompletizuje a nevidím problém robiť predobjednávku, určite predajcovia majú zmapovanú partiu ľudí ktorí si stavebnice kupujú a tak asi aj vedia aká je ich serioznosť pri preberaní zásielok takže ak si napr. ja niečo objednám tak garantujem že si to aj kúpim a mne podobných je určite viac.

Pavel

Příspěvekod Pavel » 03 červen 2012 19:22

Pavel píše:len je nesprávne tlačiť ich nasilu k modelom. Kto si chce priplatiť priplatí si, kto nie kúpi si model bez nich. Prípadne si doplnky kúpi neskôr. Takéto ankety sú úplne o ničom, nezúčastní sa ich každý modelár. Píšu sem lem pritakávači

Bugatti asi jsme se špatně pochopili, já přece nikoho do ničeho netlačím, jenom jsem dal svůj názor na věc ( a nehlasuju , protože bych dal stejně 3 možnost, byl bych bez práce s balením do obálek :lol: ) , proto jsme právě dali toto hlasování ohledně pálených běhounů . Myslím právě že díky hlasování uvidíme kolik asi je potřeba vypálit běhounů , se kterými spíše počítáme že je dostanete jenom v případě požádání u Jarka za cenu výpalku . Domluvím se i se Zdeňkem zda by byl ochotný v případě potřeby nechat vypálit tyto běhouny i jednotlivcům.

Turco píše:Asi najschodnejšie by bolo ponúkať dve alternatívy a to s a bez,
Přesně o tomto mluvím :lol: :lol:
Berte tuto anketu jako šanci pro Vás rozhodnout jak tento vůz půjde na prodej.
Co se týká žeber tak je právě dělám s tím že si je můžete vyříznout sami, ale běhouny jsou trošku jiná záležitost ......a nemyslím si že na heskethu vypadají ty běhouny i bez pálení špatně . Pavel

Henrich Sobotka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Henrich Sobotka » 03 červen 2012 23:32

Ahojte,

Ak dovolíte pripojím sa. Podľa mňa je tá anketa super. V ktorom odvetví obchodu sa nás niekto spýta, či to chceme tak alebo onak? Nikde. Musíme kúpiť tak ako to predávajú. Teraz máme šancu povedať svoj názor, aby vydavateľ vedel ako sa má zariadiť. Ak je niekto znechutený z toho keď sa ho pýtajú na jeho názor, tak mi ho je úprimne ľúto.
henkie
Fittipaldi F6A, Surtees TS14, Ensign N175, Prost AP03, Ferrari 156/85

Zpět na