Jelikož se bude jednat o samostatně zakoupitelný doplněk k výše jmenovanému modelu zakládám samostatné téma pouze pro tato kolečka.
Za své peníze dostanete tento kouzelný papírek:

Bočnice (ty již budou součástí vystřihovánky) mají vygravírované nápisy:

Začneme předními koly (ty jsou pracnější):
Měl jsem trošku obavy z bombírování vygravírované bočnice, ale je to celkem příjemná práce. Bočnici je nutné pořádně změkčit- já jsem ji celou ponořil do hrníčku s vodou a nechal cca 1minutu "luhovat"- po vytažení stačí pomocí ubrousku osušit a můžete bombírovat, jako klasické bočnice známé z jiných modelů. Nápisy jsou kupodivu velice odolné

Vytvarované díly potřebné pro slepení předního kola:

Všimněte si že bočnice kol mají různé fonty písma- inu smysl pro detail tu je cítit na každém kroku

Jednotlivé části disku se skládají jako sendvič:

Největším problémem jsou tzv. ježci, které je nutné proplést mezi jednotlivými části ráfku. Ježek se skládá ze dvou vrstev- já jsem si je bohužel slepil k sobě- což není nejlepší řešení. Lépe je proplést jednoho a poté nalepit druhého ježka (poučení pro příště...)

Slepený disk je vsunut do pásku a ten je vsazen do páleného kartonu:

A nyní protahujeme jeden paprsek za druhým:

V některých kartonových bočnicích jsem si udělal malé dírky- ty tam jsou z důvodu barvení, ráfky je totiž nutné stříknout sprejem (retuš nedoporučuju, myslím že barva na bázy vody by disk rozmočila). Kolečka připravená k barvení- k barvení jsem použil "chrom ve spreji" vyfocený na začátku. Postupně jsou naneseny tři vrstvy barvy.

Nyní už jen kola nasunout do dezénku a přidat bočnice:

Přidány i lemy ráfků a matice:

Zadní kola:
Stavba je kvůli absenci "ježků" podstatně jednodušší. Postup je totožný jako u předních kol.
Natvarované a spojené jednotlivé prvky ráfku:

Po nabarvení:

Dokončená kola tak, jak je možné je osadit na model: