Ferrari 312T2 / Petr Špinler / 1:24

Jak se to staví ...
(hotové modely bez komentáře ke stavbě dávejte, prosím, do Galerie)
kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 19 únor 2011 22:21

Ďourku, model parádní, zvláště se mi líbí ty otvory na kokpitu, to mi v původním modelu docela chybělo.

S těma dezénama bych si zkusil ještě pohrát. Jestli nejsou zatím nalakované, tak strhnout a jednoduše nalepit opačně. Po přebarvení a přelakování by to snad nemělo být moc poznat... (kdysi jsem to řešil u Hesketh 308D, teď mě to čeká u Fittipaldi F8C, kde jsem blbec na dezény zapomněl úplně :roll: ).

Vlcacka: Tak teď nevím, co ti nezkazí co :-)

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 19 únor 2011 22:40

kvr píše:Vlcacka: Tak teď nevím, co ti nezkazí co :-)

Stavění formulí přeci. :-)
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Ďourek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ďourek » 20 únor 2011 19:09

kvr: Na nějaký předělávání moc nejsem - Ta kolečka se nepovedla všeobecně (co se na nich mohlo nepovést, to se nepovedlo)... To bych je musel předělat všechny a na to už nemám ani středy, ani bočnice...

Alda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Alda » 20 únor 2011 19:25

Ďourek píše:kvr: Na nějaký předělávání moc nejsem - Ta kolečka se nepovedla všeobecně (co se na nich mohlo nepovést, to se nepovedlo)... To bych je musel předělat všechny a na to už nemám ani středy, ani bočnice...

Už je nech. Vypadá i tak nádherně !!!!!

Ďourek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ďourek » 20 únor 2011 19:37

Já jsem s ním i tak spokojenej - teď už mám v plné práci press version Brabham BT45... a tam ten problém nenastane - ta byla představena jenom na pneu do sucha...

Zpět na