K modelu moderny od P.Špinlera není téměř co říci. Je to klasická jeho konstrukce, která vhodná pro fandy lepení ze široké veřejnosti...i ty méně zdatné. Vše se lepilo velmi příjemně, pro radost a bez nějakého přemýšlení, jestli na mě nečeká náhodou někde problém. Ale jo, musel jsem zaimprovizovat, ale nijak těžké to nebylo. Aerodynamické plošky lepené do prořezů v bočnicích pontonů bylo potřeba upravit. Jednalo se o triviální záležitost, kdy bylo potřeba celou plošku dostat více dozadu a tak jsem musel kus materiálu (cca 1,5mm) odříznout ze zubů co se zasouvají do prořezů. Žádný detail, který by byl ve výsledku vidět. Prořezy jsem protáhnout víc dozadu nemohl, na již slepeném bočním pontonu to bez ostrého řezacího nástroje moc nejde a jednodušší byla úprava plošek před vlepením na bočnici.
Žádné extra úpravy jsem nedělal a neměl jsem je ani v plánu. Prostě jsem si chtěl patlat jen tak pro radost. Jediné co jsem modelu dopřál, byly laserem gravírované dezénky a plasticky ztvárněné lemy disků. A už patlám další podobný kousek z dílny P.Š.
Třeba se zde zveřejněné fotky budou někomu hodit při jeho lepení.....tak tady jsou.