Tak jelikož mi vánoční akce opět vevyšla(shořel jsem jak papír).začínám sve snažení znovu v této sekci.Mnou zvětšený model nebyl moc kvalitní,tak jsem se rozhodl model každopádmě dodělat,ale v 1:24.Zde pro začátek brzdové kotouče,stavba moc rychle nepůjde,mám na to prakticky jenom víkendy.Při odpoledních a ranních směnách toho moc nestihnu.Takže foto originálu a hotové brzdové kotouče.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO
ač ve stavbě pokračuju(sice pomalu),ale jedna velmi smutná událost v rodině mě nutí,abych lepení prozatím zastavil.Na pár dní musím lepení bohužel opustit,ale vrátím se.
Přeji krásný zbytek víkendu.je načase abych se konečně vrátil do normálu a poctivého lepení a tak se hlásím do hry.Pro návrat k lepení zatím pár foto mého posledního snažení. zkopletovaný motor a přední náboje plus držák zadního spoileru. zakladní,střední část kokpitu
Přeji krásný den.Tak je zase trochu víc času a tak pomalu začínám tahat kostlivce na světlo.Není to nic světoborného,ale malý krůček přece. U té poslední foto,nějak nemůžu přijít na to,jak to tam má správně přijít.Nechci být naivní,ale prostě to tam nějak nesedí.Nemá někdo (spíš jestli si u této vykopávky )nepamatuje jak na to?Díky Další prosba je aby nikdo moc neřešil můj pokus o žebrovámí na levé straně pontonu.To prosím jen přejděte.
Tak se pomalu blížím se svou ostudou do cíle.Není to zrovna to s čím jsem podle svých představ stoprocentně spokojen,ale docela jsem to dotáhl ,dalo by se říci,úspěšně do konce.Trochu jsem nevystihl retuš,ale není to až tak ve skutečnosti vidět (foták je dost ukecanej).Docela jsem se na tom vyvztekal,ale měl jsem dost dlouho nucenou pauzu a prostě jsem vyšel ze cviku.Je vidět,že mám zas co dohánět. Přiznám se,že jsem docelá rád,že už mám tento kousek za sebou.Ještě zbývá dolepit přední spoiler a přední vzpěry na nápravě no a pak už jenom nalakovat.Přední nápravu jsem původně chtěl udělat zatáčecí,ale prostě se mi to nějak vymklo z ruky a prostě jsem to vzdal.