Zdar,
ten model už mám taky cca půl roku za sebou. Psal jsem k recenzi j.braunera jenom připomínky ke kolům, u vozu samotného jsem narazil na podobné chyby jako jsou zmíněny zde, ale netušil jsem, které z nich byly problém původního modelu a které jsem si způsobil sám jejich nápravou, takže jsem je raději nekomentoval.
Jinak k postupu - IMHO je postup slepit celý model ve vzduchu a pak fláknout na podlahu nejlepší. Chytit něco (klíčového) na chlopně, na které zevnitř není přístup a navíc prakticky nedrží tvar, je dost komplikované. Stejný problém jsem řešil i u B188, Tyrrell 023 (tam si vůbec nedokážu představit, jak by to drželo) i FW11(B) a postup slepit všechno a fláknout na podlahu byl při patřičném vytvarování velmi jednoduchý. Navíc mi to umožnilo ještě chlopně zevnitř zafixovat a celý model vlastně vyztužit čtvrtkou, takže mám ve výsledku pevnou a nerozbitnou stavbu

Nicméně, až na to, že zde zachraňuju ty těžce manipulovatelné chlopně, nejde o postup specifický pro GP Team, používám jej v podstatě už všude...
Ale asi jdu stejně s křížkem po funuse, lepíš moc rychle

A až na tu návaznost "Mercedes" a "- Benz" se Ti to povedlo.