díky moc, budu se snažit chtěl bych udělat disky v hliníkové barvě. bílé disky na autě nikdy nebyly, tak uvidím, jestli se mi tovede vymaskovat písmenka BBS
A je dobojováno. Dnes v noci jsem tuto rudou krásku dokončil a můžu k ní napsat pár řádků. Model je klasika od pana Špinlera, ale narazil jsem na problému bočnic, kdy mi nelícovaly nápisy Vodafone vzhledem k pomocným ryskám.. Nevím, jestli to bylo mou nepřesností, ale řekl bych, že jsem se snažil lepit přesně. Nakonec to dopadlo jakštakš obstojně
Při stavbě jsem získal několik cenných zkušeností. Například ohledně lakování (typ laku a postup) a také při lepení nějakého typu součástek, který se mi nikdy nepodařilo udržet ve správné poloze. Musím se přiznat, že u ofsetu jsem začal hodně používat sekunďák
Na modelu je také několik vylepšení, jako hliníkové disky kol s vyřezaným vzduchem a za nimi jsou Tuningové brzdy od Tea. Výfuky jsou dále natřeny hliníkovou barvou a doplněné anténky vepředu. To je asi vše, víc uvidíte na fotkách
Překrásné a ty vytuněné "drobnosti" tomu daly neskonalý šmrnc.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.
Děkuju všem ten tuning už k tomu prostě tak nějak patří když jsem k tomu čuchnul, tak už hledám drobnosti, co a jak vylepšit. Teď brzy načnu nový projekt, kde toho tuningu bude ještě víc
Alešu, teď jsem si všiml jedné úplně maličké drobnosti na označení sad pneumatik na pravé straně. Tedy pokud nebyla v roce 2002 hlavní dorozumívací řečí u Scuderie čeština. Naštěstí písmeno "R" se ti bude dělat z "P" velice dobře .