Roberte, F2007 mám doma kovové dvě. S Marlborem i verzi s čárkovým kódem z druhé části sezóny, kdy mělo Ferrari kabát z tmavší červené metalízy. Obě verze ale jsou Raikkonena a tak si chci udělat Massovu verzi. A navíc se těším, jak bude vypadat srovnání papíráku s kovovými.
Díky Marku, asi jsi mě nakazil . Ale ne, deflektory jsou jen přiloženy nasucho, zrovna tak čumák a vnitřek kokpitu. Podlaha také není přilepena. Takže v podstetě jedu podle návodu a teď bych měl dělat výfuky. Pustil jsem se ale do předního křídla. Bavím se .
Díkes! Výroba předního křídla je opravdový balzám na nervy . Hraju se s ním už druhý den a je zatím jen nasucho přiloženo. Trochu jsem si zesílil ten stříbrný lem, zdál se mi příliš úzký.
frydek665 píše:Roberte, F2007 mám doma kovové dvě. S Marlborem i verzi s čárkovým kódem z druhé části sezóny....
Trochu odbočím od papírových modelů a zeptám se: nevíš ty, Petře nebo někdo jiný, kde se dají sehnat polepy Marlboro, jiné cigaretové reklamy nebo i ten čárkový kód na modely v měřítku 1:18 i 1:43?
Já mám dvě verze F2007 a obě jsou v základu holé. Obtisky, nebo chcete li dekály je třeba koupit zvlášť. Já tak učinil přes Aukro. Možná se toto někomu bude zdát jako nepovolená reklama, ale tak to je, odpověděl jsem po pravdě a kdyby to někomu vadilo, ať si to smaže .