Menší posun, už se to začíná tvářit jako formule. Jen mě začínají trošku děsit hromadící se pidi dílky v krabičce - bude to boj, ale nějak se to zvládne. Při lepení zadního křídla jsem si všiml, že mám "zadek" trošku do vrtule. Menší tlak spávným směrem to vyřešil, i zadní osa je teď zcela rovnoběžná s podlahou.
Naposledy upravil(a) LuCas dne 30 listopad 2015 18:31, celkem upraveno 1 x.
Tak dneska byla zase chvilka, tak jsem dodělal přední zavěšení kol, přední deflektory a v mezičase slepil díly předního křídla, které momentálně schnou pod zátěží.
Naposledy upravil(a) LuCas dne 30 listopad 2015 18:32, celkem upraveno 1 x.
Tak po dnešku je kompletní karoserie formule, chybí jen udělat kola. Jak tak koukám, budu se muset už konečně poohlídnout po tom laku, ať mi to pomůže stmelit dílky lepené natupo - hlavně ty malinkaté.
Naposledy upravil(a) LuCas dne 30 listopad 2015 18:32, celkem upraveno 1 x.
Během včerejška a dnešního dopoledne jsem dodělal konečně kolečka - pláště byly použity vylepšené - s reliéfem imitující skutečné drážky pneumatik.
Tímto tedy můžu prohlásit stavbu mého v pořadí 3. modelu za ukončenou. Co se týká modelu, vše pasuje jak má, nečíhá zde žádná záludnost. Slepení můžu vřele doporučit i začátečníkům.
No a tady jsou fotky
Naposledy upravil(a) LuCas dne 30 listopad 2015 18:34, celkem upraveno 1 x.
Moc pěkné a fotky také, ostatně jako vždy ještě k tomu tuhému lepidlu.. také mi žmolkovatělo a jeho konzistence cca po 2 týdnech už nebyla ideální k lepení.. ale stačí jednoduchý trik. po skončení lepení uchovávat lepidlo v ledničce od té doby je stále jako nové