Včera jsem ještě něco spatlal dohromady. Ale bohužel baterky z foťáku musely do nabíječky a druhou sadu jsem mohl leda tak vhodit do koše. No co se mi podařilo tedy ve včerejších večerních hodinách dát ještě dohromady? Byla to komplet kapotáž bočních pontonů i sací komín nad motorem. Dnes pokračuju s dokončováním modelu. Přední křídlo mám v celku, jeho montáž přijde na řadu ale až po umístění ramen přední nápravy. Ta jsou teprve ve výrobě. A nakonec to budou zpětná zrcátka. A malej kvíz bez odměny....poznáte podle fotek co jsem si při práci na cílové rovince pouštěl za muziku???
Jo ještě bych Vás rád upozornil na malou drobnost při lepení předního křídla, na kterou si raději dejte pozor. Na fotce jsou vidět spodní lišty bočnice křídla a to díl 104 a již slepený díl 102. U obou dílú je zapotřebí si jej vyříznout tak aby od modré části okolo té černé vznikla tenká linka bílého místa, na které pak přijde nalepit bočnice 101 a 103.
A nyní....jaká je to kapela, vážení??? Touto muzikou jsem tzv. odkojen.
Teo, ty mazák jeden. Ja to ešte ani nemám doma a ty ho už máš hotový
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Hepyno...no prostě jsem nemohl odolat. Když se mi do rukou nedostala lola jako beta, tak jsem si do ní s chutí střihnul po jejím obdržení. A nezapomeň, že modely od PKAA dostanu přes kurýrní službu mého pracovního kolegy, který bydlí kousek od vydavatelství, a je schopen mi to doručit respektive druhý den po vytištění - no když to jde.
hmm...přípravné práce na jednom nejmenovaném modelu mi dají pořádně zabrat a Ty už máš hotovy dva modely..Teo,máš dvě ruce,nebo ještě minimálně dvě přioperované?? --Jinak moc pěkná práce i model..
No Teo je taková stonožka trochu, šesti rukama lepí dvě bety a jednu Lolu k tomu, další rukou fotí, pak ještě něčím musí obsluhovat PC a Hi-fi s diskama Judasů a pálit laserem doplňky