Příspěvekod Marek » 14 prosinec 2011 12:00
ad René: díky moc, od někoho kdo betatestuje a má za sebou spoustu výborných modelů to potěší obzvlášť.
ad Vendy: díky též, ale věř mi, pokud to zvládnu já, zvládne to tu každý, tedy i ty. Výsledek by byl možné ještě lepší, kdybych nezkoušel, kam až lze zajít. Jedu již několikátý den tak, že věnuju modelaření 5 až 10 hodin denně. Posledně vložené fotky se pohybují okolo 45 hodin práce. Ještě počítám tak 3, 4 hodinky a konec. Též budu muset přehodnotit svůj postoj ke sběru materiálu, před samotnou stavbou modelu. Krutě jsem za to zaplatil a hned dvakrát, nemusím připomínat čím.
ad Jarek: skromnost stranou, vím, že to nemáš lehký a děláš daleko víc. Dobrá zpráva. Pokud se bude vyhlašovat sběrka uchazečů, poprosím o případné zaslání SZ zprávy. Jsem tu poslední dobou často, ale jeden nikdy neví...
Letos mám více času než bych očekával, proto již přemýšlím o další volbě, ta už ale nebude v takovém kvapíku. Rozhoduju se mezi Eurobrunem (Petr mě nedávno nalákal), nějakým Špinlerem (model z let 1999- 2002) a Lotusem, jež mi Jarek zaslal nedávno, tedy L49.
K modelu: "Finta" zadního křídla je v tom, že nesmíte natřít bočnice, ale ten středový podlepovací díl, pak se prořezy nespojí. Ještě bych doporučil tento díl zaretušovat černě, právě v obou prořezech. To sem bohužel neudělal, škoda. To samé platí i o bočnicích - retuš předem v prořezech. Na hotovém dílu, je to velmi těžké.
..."šipka"
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)
Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38