Během vánočních svátků došlo k určitému progresu:

V těchto okamžicích jsem si myslel, že se bude jednat o ozdobu mé sbírky.... Na nový rok jsem zjistil, že většího hlupáka než jsem já by těžko pohledal - takže varování pro všechny, kteří tento model ještě nelepili - na tenkých bočnicích (ty s nápisem "odstřihnout až po nalepení ke kapotě") není nějak výrazně naznačeno, kterou stranou jdou dopředu - já se tak nějak orientoval podle nápisů (tzn začátek nápisu je předek), ale to byl omyl, takže bočnice mám obráceně.....
No - dělám si kopie, takže jsem použil jiné bočnice (bohužel z naší kopírky nelezou kopie v úplně přesném odstínu) a situaci ještě jakž takž zachránil - alespoň jsem si to myslel do doby, než jsem si druhý den model ještě jednou prohlédl - na fotce to vidět není, ale kryt kokpitu mi nesedl úplně ideálně (patrně proto, že ty nové bočnice jsem nepodlepil - nechtěl jsem aby mi vytvořily větší schod, než je nutné) a volant tím pádem není ideálně uprostřed....

Celý model asi ještě dodělám, ale už vím že to ozdoba sbírky rozhodně nebude - jsem ze sebe tak otrávenej, že mám sto chutí vykašlat se na tenhle zatracenej koníček ...