Protože stejně jako mnoho z Vás obdivuji způsob jakým své modely staví 11111, domluvil jsem se s ním, že zkusím postavit model podle jeho postupu, budu zde zveřejňovat fotky a Jarek bude moje snažení komentovat a bude mi nápomocen radou.
Dle rad jsem tedy nejprve v OBI sehnal správný tmel:

Dále jsem prohnal naší firemní kopírkou čtyři čtvrtky a pořídil si dvě černobílé kopie vystřihovánky. Bohužel jsem neměl úplně ze začátku stavby k dispozici fotoaparát, ale vezte, že tohle je výsledek tří večerů:

Zatím jsou veškeré dojmy ze stavby kladné - základní část jsem lepil bez chlopní a každý díl byl složen ze dvou částí (proto ty dvě kopie vystřihovánky). Hrany byly seříznuty do 45°, nekde ještě po seříznutí bloušeny pilníčkem na nehty.
Jak je patrno z fotek, vnitřek kokpitu jsem už zpracovával načisto a to včetně sedačky.
velkou chybou se ukázalo, že jsem štít lepil ze dvou dílů (myslím, že by stačila jedna čtvrtka) a hlavně že jsem dovnitř vlepil originál vystřihovánky ještě před ohnutím - ohnutím dílu se vše pěkně zkrabatilo - to je zkušenost pro příště.. Před přilepením štítu jsem ještě zaretušoval hrany kokpitu a dle fotek jsem měl zarešutovat i spodní hranu štítu... Na druhou stranu v reálu to moc vidět není - na fotkách je nemilosrdný ten blesk...