Po dlouhé době, kdy jsem stavěl VDT jsem zpět. Pro začátek jsem si vybral to nejtěžší, co mám ve svém archivu.
Už při samotné stavbě kokpitu jsem udělal pár menších chybiček, naštěstí je schovala retuš.
U nás je pořád zataženo, a tak foto není moc kvalitní.
Postup: Z kokpitu mám velkou radost, že se mi takto podařil slepit. Vevnitř chybí pouze sedačka a poutací pásy. Díl 33 se mi dole malinko nakrabatil, naštěstí to není vidět.
Naposledy upravil(a) monty224 dne 21 květen 2011 18:30, celkem upraveno 1 x.
monty224 píše:Ve vnitř chybí pouze sedačka a poutací pásy.
Sedačka je podľa mňa vôbec najzložitejšie tvarovaným dielom v tomto modeli, dúfam, že Ti vyjde. Bočné upínacie pásy sa dajú nalepiť dvomi spôsobmi, preferujem smerom dopredu, nie nahor.
Jj, sedačku lepit to je zábava . Ještě jsem trošku zápasil s krytem kokpitu, ale jinak se tato Matra lepila velice pohodově.
S tím, zvlněním spodku podlahy jsem dopadl stejně jako ty (u mě byl problém, že jsem podlahu nepodlepil), ale jak píšeš je to prkotina kterou stejně nikdo neuvidí...
Zatím ti to jde pěkně- jen tak dál.
Pokračuji směrem k čumáku. Jednotlivé části jsou přiložené nasucho...
Nejsem vůbec spokojený s výdechem od chladiče, špatně jsem-ho natvaroval a tak vypadá jak vypadá. Pro další stavitele, je hrozně důležité všechny díly před slepením pořádně natvarovat.