Zdravím kolegové, jsem tu s mírným pokrokem, času moc není, mám dvouměsíčního syna, hodně práce, tak není moc času.
Model se staví dobře, pár chybiček se najde. Ta hlavní je, že se mi prohnula přední část kopkitu, na kterou se bude lepit zavěšení kol a vznikla mi tam mezera. Naštěstí to nebude vidět. Další chybou je, že mi přečuhovaly náběhy do chladičů, což jsem naštěstí zaretušoval a levá část bočnice mi vpředu v zaoblení absolutně nesedla, beru to jako moji chybu, protože pravá strana byla ok. Příčka, která je uvnitř za sedadlem řidiče, tu jsem podlepil kartónem a odřezal chlopně, zadní část, na kterou přišel motor jsem podlepil volebními lístky pro zpevnění. Podlahu jsem podlepil čtvrtkou, bohužel v přední části je to vidět, protože nebylo počítáno s podlepením, ale i tak by mi tam 1 mm vyčuhoval od vnitřku chladiče. nebylo nic podlepováno, tak nevím, kde se chyba vyskytla. Motor v pohodě, zadní zavěšení prošlo v hnědé části přebarvením, ale bude to schované kolem, tak jsem v klidu.
Držák zadního křídla jsem rozřezal, podlepil kartónem a oblepil, důvod byl jasný. Nedošlo ke zkroucení při špatném lepení.
No a teď už fotky.

Na poslední fotce je zavěšení, podlepené čtvrtkou a přetřené černou tuží a samozřejmě zpevněné sekundovým lepidlem.