Voľba padla na tohto žltého sršňa z 99teho. A zároveň aj akási virtuálna pocta nedávno zosnulému zakladateľovi a šéfovi týmu Eddiemu Jordanovi.
Je to viac menej moja prvotina od M.A.A.S, aj keď veľmi veľmi dávno som zlepil Sauber C19 keď vyšiel v ABC od M.Antonického. No tento model mi príde veľmi prepracovaný tak sa doň púšťam s ešte väčšou chuťou.

Začal som kolieskami, ktoré ma celkom slušne potrápili, hlavne bombírovanie, musím byť viac trpezlivý a netlačiť tak na pílu. Behúňe su premaľované a strieknuté dvoma vrstvami matného laku a disky zas šupnuté do lesklého.

Ďalej som pokračoval podlahou a difúzorom. Tepelné štíty som trošku vytunil hliníkovou fóliou, po ktorej som prešiel držacou častou skalpelu.
Veľmi sa mi páčil systém laserových výpalkov ktorý pekne spevnil podlahu. Nechal som ju pekne zaťaženú vyschnúť a na ďalší deň zas pokračovať zadnou časťou s difúzorom.
Tam to bolo už len o presnosti, predtvarovaní a trpezlivosti.
Nie všetko mi však sadlo úplne dokonalo, preto na rad prišla retuš a pozachraňovala čo sa dalo. Každopádne zatiaľ v pohode.