Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.
Tentokrát to vyzerá tak že to nedokončím, únava je stále väčšia a čiary už takmer nevidím...na karoséri je ešte kopec roboty a o motore sa mi môže iba zdať .
Asi to nebol dobrý výber monopost s otvoreným motorom... o to viac obdivujem tých ktorí ste takéto typy formulí v 24-hodinovke dokončili alebo sa o to pokúsili.
Takže držím palce nech máte dosť síl a formule ste dokončili .
23:25 - hoci veľmi nerád, ale končím. Poobede som z rodinných dôvodov (ale to sa nesťažujem) neurobil skoro nič a teraz to už nemá zmysel, keďže nemôžem ťahať do rána lebo zajtra doobedu cestujem. Ale model určite v blízkej dobe dokončím.
Ostatným zúčastneným prajem veľa zdaru.
Najivně jsem si myslel že mám mraky času a síly.
Tak jsem se pustil do vyřezávaných disků.
Času je ještě dost, ale síly ubývají, zkusím si dát další pivko.
Jedu již s velkou dávkou únavy, ale vzdát se nehodlám a chci se vejít do půlnoci, maximálně do dvou do rána. Ve zbylém čase popojedu ještě zadním křídlem a koly. ...a samozřejmě nezbytnými detaily. Model je zrádný i retuší - moc barev, moc přechodů.
Začíná na mě padat krize a to jak spánková, tak trochu i motivační Ale už jen křídla, deflektory, pár plošek a drobotina. A do cíle ještě šest hodin. Tak to snad doklepu.
konečne mám formulu hotovú a už len spraviť kolesá .... mám na ne 6 hodín takže to by som mal v pohode stihnúť .... pokial zachvílu nestratím zrak . Opravovať retuš a lakovať budem až zajtra pretože už ma skutočne bolia oči a musím nejak ešte tie kolieska zbúchať ....
Haale, gratulace k dokončení 1:00 18,5hodiny Stále zápasím s pohonnou jednotkou:
Už mě začíná trochu bolet hlava, jdu si pro energeťák, uvidíme zda zabere
I já již dokončil, rozhodl jsem se však pokračovat i po zbytek času a to na dalším modelu - Marchi 871 - začnu podlahou, kde bych rád udělal první úpravu.
Konečný náhled 12.58. hodin
Celkový čas dokončení modelu včetně přípravy je tedy necelých 20. hodin.