Ideme na rodinný obed tak pokračujeme cca o 16:00. Ali naozaj kúzli - ako vždy :-) uvidím či budem mať síl na nejaký tuning kolies, nechávam si ich tentoraz na záver.
15:30 - 8hodin Po návratu z byciklování jsem zvládnul jen připravit část trupu a pokračuji v jeho kompletování Na tuningu kol není nic kouzelného- ta jsem si namaloval už včera
U nás jsou obě děti nemocné, takže na společné lepení nebo procházku (dneska bylo opravdu krásně) nedošlo. Po deseti hodinách se začínají rýsovat nějaké určitelné tvary a pomalu se dostavuje první únavová krize.
Ve druhém stintu u mě došlo k pauze s venčením psa a krátkým chováním malého, a také první menší zádrhely. Záď "audiny" je poměrně složitá, ale zajímavě vyřešená. Čekal jsem, že to bude nejtěžší, ale pak došly výdechy před kokpitem, na které jsem se opravdu těšil. Hotový je jeden, levý, ale celé se mi jaksi zmočilo a pokroutilo. Nicméně jedeme dál.
Ahojte po západu slunce. Snížená viditelnost způsobená absencí lampičky práce trošku zbrzdily, ale pokračuji dál. Hlásím uzavřený trup (tady to se mi moc nepovedlo, nebo jsem z návodu nepochopil, jak vlastně tu příď zavřít) a doplněné doplňky kolem kokpitu, jakožto i přední nápravu. Zde dokladové foto:
Ja celkom s modelom zápasím, mne sa model zdá na tvarovanie pomerne zložitý aj keď nemá veľa dielov tak napojenie kokpitu do celku ma potrápilo a v zadnej časti podvozku som už teda dosť bojoval. Uvidím ako mi pôjde predok.