F1 v TV

Vše, co se týká skutečné F1 - vozů i pilotů
Stinger78

F1 v TV

Příspěvekod Stinger78 » 06 březen 2011 22:45

Komentátoři NASCAR právě zodpověděli dotaz, jestli budou vysílat F1. Odpověď byla, že letos určitě ne, ale že se od příští sezóny pokusí překvapit :-)

Jako kvalitou komentáře by šly přenosy určitě vzhůru, otázkou je pokrytí tohoto kanálu v republice...
Vždyť ty modely se samy neudělají...

Marek

Příspěvekod Marek » 08 březen 2011 19:33

Trochu nepobírám tento příspěvek, prosím rozepiš ho trochu v čem je problém či o čem debatovat.
Jinak téma F1 a televize. Po několika shlédnutích přenosů na tv Nova či tv Prima, jsem se honem rychle "přestěhoval" na RTL. Němčina mi ani trochu nevadí, navíc ta úroveň je míle vzdálená. Přece jenom jsou to profíci každým coulem a je to znát. Ale hlavně nechybují v zásadních informacích! Umí navodit atmosféru a hlavně mluví k věci. Pana Turka si vážím, ale jako speaker, nevím, moc mi to k němu stále nesedí. Každopádně se to již blíží. Vždyť 27. je za dveřmi. :D

Píšeš o Nascar serii, jezdí tam ještě pořád Monty?(Montoya) Poslední dobou tuto serii již moc nesleduji.
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)

Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38

Stinger78

Příspěvekod Stinger78 » 08 březen 2011 20:07

Marek píše:Trochu nepobírám tento příspěvek, prosím rozepiš ho trochu v čem je problém či o čem debatovat.
Jinak téma F1 a televize. Po několika shlédnutích přenosů na tv Nova či tv Prima, jsem se honem rychle "přestěhoval" na RTL. Němčina mi ani trochu nevadí, navíc ta úroveň je míle vzdálená. Přece jenom jsou to profíci každým coulem a je to znát. Ale hlavně nechybují v zásadních informacích! Umí navodit atmosféru a hlavně mluví k věci. Pana Turka si vážím, ale jako speaker, nevím, moc mi to k němu stále nesedí. Každopádně se to již blíží. Vždyť 27. je za dveřmi. :D

Píšeš o Nascar serii, jezdí tam ještě pořád Monty?(Montoya) Poslední dobou tuto serii již moc nesleduji.

Během závodů NASCAR mají diváci kanálu Sport 5 možnost pokládat komentátorům dotazy k závodům i motorsportu obecně. A teď v neděli se někdo zeptal, zda neplánují vysílání F1. Odpověď byla tajuplná, že možná ano. To by znamenalo, že se přenosy přesunou z Novy na Sport 5.
A podle mě by se tímto přesunem rapidně zvedla úroveň komentáře.

A ano, Juan Pablo stále jezdí NASCAR. Jeho výsledky v sezoně 2011 jsou prozatím takové:
Daytona 500 (Daytona): 6. místo
Subway Fresh Fit 500 (Phoenix): 19. místo
Kobalt Tools 400 (Las Vegas): 3. místo

Marek

Příspěvekod Marek » 08 březen 2011 20:25

...tak teď jsem doma :idea: , od toho koukání do papíru, jsem nějak otupěl :( . Jakékoli zvýšení kvality by jedině prospělo. Ona teď Nova vůbec bojuje o přízeň diváků, takže přesunu bych i věřil.

Koukám, že Montymu se daří, to je fajn. Nebyl špatný jezdec, chyběl krůček a...

Stinger78

Příspěvekod Stinger78 » 08 březen 2011 20:46

No vzhledem k novému bodování si bude muset na výsledky kolem 20. místa a horší dávat pozor, jinak se zase nedostane do Chase For The Cup... A zatím ještě nevyhrál na oválu, takže má co dohánět :)

A souhlas s tím, že každé zlepšení je vítáno. A třeba ti borci, co komentují NASCAR, jsou odborníci. Nejvíc mě dostali, když dostali otázku na sérii, o které jsem nikdy neslyšel, mluvili asi 5 minut v kuse do sebemenších podrobností a zakončili to větou - a to je to málo, co o tom zatím víme :D
Skvěle komentují dění na trati a přitom nezahltí.

blazo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod blazo » 08 březen 2011 20:54

no třeba na nově richter nevím co tam ještě dělá někdy mluví takové blbosti až z něj nemužu to toho vím i já a to se o f1 zajímám silně pouze cca 12let a neživím se tím jako on

Marek

Příspěvekod Marek » 08 březen 2011 21:12

...jezdec Montyho povahy v F1 chybí, snad Alonso je mu "rebelstvím" podobný.

Tome naprosto souhlasím, nechtěl jsem pana Richtra zmiňovat, ale jenom tady vím minimálně o dvou uživatelích, kteří by ho vědomostmi strčili do kapsy. I já bych očekával od komentáře trochu víc. Přeřeky a chybné historické údaje bych toleroval v začátcích přenosů, ne po několika letech týmové práce a souhry celého týmu. Chtělo by to takového F1 "Zárubu", který by tímto sportem žil a byl jedničkou ve svém oboru. Takového nevidím ani když přimhouřím obě oči. Ale kdo ví, když si člověk stoupne před kameru, asi to na něj dopadne, ta zodpovědnost, stres aby to klaplo, a....

Stinger78

Příspěvekod Stinger78 » 08 březen 2011 22:01

Zlatý pan Luboš Pecháček.

Marek

Příspěvekod Marek » 08 březen 2011 23:13

...tak ten nás bohužel svými komentáři již nepotěší. :(
Snad se někde rýsuje nějaká ta nová moderátorská naděje. Chtělo by to nějakého bývalého jezdce. Enge na to nemá čas a jiný tu není, tak nevím, snad že by Coulthard, Irvine, Hakkinen, ...to by jsme asi koukali.

Zpět na