Monokok se mi podařilo uzavřít, ale hotový ještě není. Před uzavřením bylo nejdřive třeba nalepit pomocná žebra a na ně zespodu přichytit tyč řízení a otáčení kol. Na pomocná žebra přišel vršek monokoku, který je ještě potřeba přetmelit, přebrousit a přelakovat .
Teda začínáš mě štvát... Jsi fakt dobrej. Ty tlumiče jsou perfektní.!!! Ještě se když tak zaměř na šrouby a upevňovací čepy na držácích těch tlumičů (nahoře). Ta kyvná ramena bych ještě olepil proužkem papíru, o něco širší, než tloušťka papíru ze kterého jsou. Myslím, že by to vypadalo lépe. Ale jinak to nemá nejmenší chybu....
Díky!
Ano ty šruobečky a čepy tam ještě doplním. Toto je zatím jen takové sumírování a kontrola, jestli to všechno jakž takž vychází. Potěšen výsledkem ze Silverstonu jsem dokončil kompletaci toho, co by mělo být na monokoku pod přední částí kapotáže .
Nerad se opakuju Frýďo, ale jsi fakt dobrej. Vypadá to moc dobře. Já dneska už nic neudělám. S tátou jsme ještě slavili vítězství červenýho autíčka....
Pánové to co stavíte vy už není papírový model. To už je něco exkluzvního za co by lidi měli platit, když se na to budou chtít dívat jako na výstavě.
Paráda jste BORCI.
DÍKY! Mám docela obavy, že až příjde na řadu motor, tak nadletím jak papírový čert a bude po borcovi (mám na mysli pochopitelně sebe)
MP: Taky slavím . Ráno šoféruju, tak jen decentně.
Dnes jsem se pustil do sedačky. Její základ je z papíru a je potažen jemnou kůží. Použil jsem kousek koženého saka mé nejdražší. To zas bude křiku, až přijede z odpolední .