Nic se posouvat nebude a vsázím 10 litrů Ferneta, že to stihnu . Ale je fakt, že s těma výfukama jsem si hodně "pomohl". S tímto jsem se mordoval skoro celé odpoledne:
A to mě čeká ještě druhá strana .
Marku, kéž bys měl pravdu, kastle je bohužel neustále ve špatném stavu. Kytuju, brousím a přestříkávám:
Nemůžu nikde najít, kdy a kde přesně se výstava v Lužánkách koná.. mohl by mi k tomu někdo poskytnout více informací? Moc rád bych se tam za vámi podíval
frýďo jeď! vypadá to parádně. plánuješ pod bočnice ještě nějakou elektroniku?
Aleš: Než jsem ten termín našel, tak už to sem Jirka dávno dal . Tak Alešu dojeď a nezapomeň vzít "zápisné" . Elektroniku? Teď nevím, co máš přesně na mysli, ale podle toho smajlíka asi nějakou ptákovinu. Elektronice nerozumím, takže tam nebude.
Tak datum je brzy, to bych se tam mohl ukázat s tou elektronikou jsem to trochu popletl.. jsa zhýčkán modernějšími vozy jsem došel k přesvědčení, že pod karbonovou skořápkou se skrývá víc elektronických krabiček a káblíků než ve skutečnosti teď jsem prostudoval nějaké obrázky a fotky a vážně jí tam moc není
Ahoj Peťo , tak nevím jestli co přivezu, pokud jo tak něco co je skoro doděláno (překvápko ), chybí zavěšení a poupravit pár reklam , co se týká hesketha tak budu opravovat zadní chladiče a další drobnosti . Ligier snad brzo začne Aleš beta stavbu, uvidíme jak to půjde od ruky . Ale stejně se těším na Nigelovu káru víc ...... Takovýho macka vidět Pavel
Výrobu výfuků považuju za nejkomplikovanější práci ne tomto modelu. Dnes jsem zápolil s pravou stranou. Vískat ještě nemůžu, ale myslím, že to nejhorší už mám za sebou. Teď ještě výfuky trochu zaretušovat a přestříknout a zbytek modelu už by měla být brnkačka .
Díky!!! Dnes moc nechybělo a mohl to být rozšlapaný angličák. Ty výfuky... . Ale jinak, to víš, snažím se, abych do Brna nepřivezl nějakou totální hrůzu .
No, přemýšlel jsem , jestli tam patří "í", nebo "ý" . Stejně si myslím, že tam má být měkké, ale tobě věřím. Ty bys to měl znát velice dobře, když jsi ten spisovatel .
Máš to moc pěkný,ale!? V tůtý velikosti to musí jezdit a musí se dát doplnit veškeré tekutiny .Jo nezapomeň na brzdovou kapalinu a kyselinu v baterce .A ty tekutiny musí bejt taky v měřítku 1:6 .
Tak jsem získal cennou zkušenost s chromem ve spreji. Na papíře je to celkem v pohodě, ale na plastě prostě neschne. Trubky, které jsem nastříkal už před týdnem na trubky vyrobené ze zemnícího drátu (s bužírkou) jsou stále lepkavé. Navíc jejich průměr je menší, než je potřeba a tak jsem se rozhodl všech 7 trubek udělat znovu z pletací jehlice o průměru 5 mm. Snad to bude vypadat líp .