Zdenda to podal jen jiným tónem, než by možná bylo vhodné. Jelikož jsem s plastovými stavebnicemi pracoval asi posledních 10 let, můžu říct, že právě Tamiya je jednou z firem, která patří v tvarové přesnosti k těm nejlepším na trhu. Nebo alespoň patřila. Já jsem se o podobou stavbu pokoušel u svého MP4-26 a můžu potvrdit, že je to nehorázná fuška vyjít jen z fotek, které jsou ze všech možných úhlů, jen ne z toho, co zrovna potřebuju. Navíc všechen "pajšl" je našim očím skryt, takže základní konstrukci neuvidíme. Ano, beru v úvahu, že v muzeích je spousta replik a restaurovaných vozů, ale 100%tní autentičnost s dobou svého působení není zaručena.
Frýďas navíc přece neřekl, že okopíruje celou stavebnici. Ale jen skelet, podle kterého se může odrazit. Stejně tak to dělá i Milan. Když jsem se do svého projektu pouštěl, radili mi, abych vyšel také z nějakého plasťáku. Já jsem ale tvrdohlavý a neposlechl je
Takže Frýďas, nevěš hlavu, stojí za tebou spousta lidí a je něco neskutečného obdivovat takový model na vlastní oči! V lužánkách jsem se nad oběma ferrárky tetelil blahem

a navíc... přece to všechno děláme pro zábavu