Nedalo mi to a tak se rozjel za mím známím , který má laserovou mašinu a žačali pracovat na krabičce pro formulky. základová deska je z 1cm tl. překližky. Do ní je vypálená drážka pro plexi. Drážka je cca 2mm hluboká. Plexi se bude lepit sekundovým lepidlem k sobě. Popisný štítek je vygravirovaný na dvouvrstvou folii imiující mosazný plech na jmenovky. Základnu jsem několikrát namořila a zalakoval dvěma vrstvami laku. Jak postoupím dál, tak nahodím další fotky.
No, je vidět, že si s tím pěkně hraješ a dáváš si záležet. Jen malá poznámečka k tomu štítku, vypadá suprově, ale příjmení jezdce by mělo být spíše Petrov. Petrof je tuším značka klavírů.
Peťo máš pravdu musím to opravit! Kdyby někdo chtěl, tak by se to dalo u něj nechat vyrobit a dát poslat poštou, jen nevím jak s cenou a uvidím jak bude vypadat dokončená věc.
Taže hotovo, Už je na cetě nový popisný štítek. jen pro ilustraci je zatím nalepený ten špatný. a Ještě musím trochu okenou vyleštit to plexi, je ještě pěkně upatlaný od mích ručiček:-)
Tak to s tebou souhlasím, a ještě ho špiní, nakonex jsem použil 10minutové epoxidové lepidlo které se dá koupit v RC modelářském obchodě. Jinak kdyby měl někdo zíjem, tak krabička se dá onjednat u mého známého...kdyby někdo chtěl tak SZ.