Taky gratuluju k výletu na formule. Příště doporučuju spíš na západ, bohužel téměř ve všem platí, že bývalý východní blok poskytuje východní zábavu za západní ceny
Foťák (digitální) to chce opravdu dobrý, a nejde jen o přiblížení, ale mj. hlavně o rychlost. Na Monze se mi ani v první šikaně (60-80km/h) nepodařilo udělat slušnou fotku :-/
K šampionátu - je to letos docela zajímavé. Za poslední roky jsme si zvykli, že byly 2-3 vozy na špici, pak vteřina nic a zbytek rozhozený v dalších třech až čtyřech vteřinách. Letos je mezi prvním a posledním podle momentální nálady tak vteřina a půl, vždycky někdo přijde s malou úpravou a síly se úplně přeskupí. Snad jako jediný si drží stálou výkonnost Williams (oproti předchozím rokům, kdy měl dobrý vůz na začátku a postupně se propadal) a na opačném konci BMW (popravdě mě překvapuje, že tam nedošlo ještě k žádnému zemětřesení).
Brawn může usnout na vavřínech a díky malým rozdílům může být nakonec rád za body. Těžko posoudit, zda je skutečně problém jen v pneumatikách nebo nedokážou zlepšit už dokonalé auto či prostě jen nemají rozpočet na vývoj (mimochodem, Wurz se nechal dříve slyšet, že jde v historii o vůz s nejvyšším poměrem náklady na vývoj / náklady na provoz - Honda prostě vyvinula tři vozy a dva z nich zahodila). Na vyřešení bohužel mají minimum času a přestávka ani omezené testování jim určitě nepomůžou.
Teď už můžem na Maďarsko zapomenout, před námi jsou spíš rychlé okruhy, což asi bude nadále líp sedět Red-Bull. Trochu jsem zklamán výkony Vettela, po výkonech Webbera v posledních letech jsem čekal, že jej Vettel roznese na kopytech a zatím jsou celkem vyrovnaní...
Felipe měl hodně blbou smůlu a bohužel je otázka, zda ještě vůbec někdy bude jezdit :-/ Jsem zvědav, kdo ho u Ferrari nahradí, asi přinejmenším na příští závod.