Snažím se chápat obě strany, i když více jsem na straně automobilek. Mrtvé asi nikdo na tratích také nechce a najít zde kompromis bude obtížné, ne-li nemožné.
Všímáte si někdo komu se vlastně nový zvuk motorů nelíbí? Tomu kdo chce nekřesťanské peníze za pořádání GP, tomu kdo hledá důvod proč ukončit podepsanou smlouvu, tomu kdo ztratil loňskou dominaci, tomu kdo nezískal o čem snil, atd...
A komu se zvuk motoru líbí? No přece tomu kdo zvládl přípravu vozu nejlépe.
Ptám se, je zvuk motoru opravdu tak podstatný a nebo jde jen o zklamání z nepovedeného začátku sezóny u některých pilotů a na něco se to musí svést, případně odvrátit aspoň pozornost.
Vzpomínáte rádi na léta 70th a 80th kvůli zvuku motoru a nebo jinému

Turbomotory nezněly lépe, že...
Pokud mám za sebe říci co se mi na dnešní F1 krom aerodynamiky nelíbí, tak jsou to měřiče průtoku. Myslím že stačilo omezit spotřebu na GP, upravit délky GP tak aby nemohl pilot jet celou GP naplno, ale zároveň mohl využít výkonu když potřebuje.
Znemožnit komunikaci s boxy krom boxové uličky, širší a nízko-profilové pneumatiky a máme o zábavu postaráno
Co Vám připomíná Monako 1982

Viděl jsem přímý přenos a nervydrásající závěr. Neznám nikoho kdo by si stěžoval.