Příspěvekod marec » 15 duben 2019 08:15
Pripravil som rychly prehlad hlasok z anglickej stajne mercedes :
7.4.
Wolff : Ak budú na okruhu v Šanghaji schopní udržať výkon na takej úrovni, budú jasnými favoritmi.
Bottas : V Bahrajne získavali vo ferrari štyri desatinky sekundy na kolo len na rovinkách
8.4.
Wolff : Menším odporom vzduchu získate desatinu, ale nie štyri alebo päť. To je čistý motorový výkon ferrari
9.4.
Marko : Toto opakovane vola Maxovi, uz cele mesiace
Wolff : To je nezmysel
11.4.
Hamilton : Po motorovej stránke je dnes bez rizika veľmi ťažké dosahovať veľké pokroky (kto ich asi vymyslel .... nebol to nahodou Mercedes ?)
12.4.
Hamilton : Celý deň som sa s autom trápil
14.4.
Wolff : Double prišlo to prekvapujúco. Som nesmierne šťastný
A takto sa to opakuje stale dokola, kontinualne navazanie do ferrari, do coho sa len da. Ferrari su favoriti, su najrychlejsi, nase auto nie je dobre, Lewis sa v nom trapi - v nedelu vecer sme zrazu velmi prekvapeni ze sme vyhrali, od pondelka odznova Ferrari su favoriti, su najrychlejsi .......
Teraz ako ma RedBull silnejsi motor sa zacali Wolffove hratky s telefonatmi Maxovi, predsa je dôlezite destabilizovat aj dalsich.
Nepamatam si, ze Dennis, Williams alebo Todt v casoch ked valcovali sa takto navazali do supera + nepatam sa takychto vyplakavacov a stazovatelov co neustale vyhravaju.
Binotto povedal v Barcelone, ze Mercedes su favoriti, odvtedy na ich adresu nic.
Ale plati co povedal sam Wolff : My v Mercedese sme vyznavaci urcitych hodnôt ...
Naposledy upravil(a)
marec dne 15 duben 2019 18:04, celkem upraveno 3 x.