Po delší odmlce jsem opět mezi formulkami Vybral jsem si tento krásný stroj z loňské sezóny, protože se mi to ve vitríně začíná nějak moc červenat Model jsem si zmenšil z originálu a vytisknul na domácí tiskárně. Kvalitou i barvami jsem mile překvapen, tak snad to půjde dobře Zatím jsem toho moc neudělal, ale rád bych varoval před kostřičkou, která má podobnou konstrukci jako F150° Italia. Věřil jsem, že tentokrát to všechno sedne lépe. Ale ta papírová "krabička", která má být přilepená mezi hlavními žebry, bohužel opět nesedí na délku. takže jsem si udělal náhradu z kartonu, který jsem přilepil sekunďákem. teď už by to snad mohlo dobře sednout
díky za motivaci Lukáši tady je výsledek mého večerního snažení. Jak jsi předpokládal, pásy jsou nové a základ monokoku je také. Ta "stříbrná" barva na inkoustovce není ideální, ale na fotkách vypadá extra blbě, v reálu je to lepší i fotky snad už nejsou z bazénu, snažil jsem se
na poslední fotce můžete vidět materiál, který k výrobě pásů používám. Jedná se o lepty od Mega graphic (výrobce je ale Eduard), sadu obtisků výrobců pásů a tkaninu od Tuner model manufactory (někdy používám i papír, který vystýlá krabičku od cigaret. je to hodně dobrý materiál, ale tkanika je tkanina )
Drtivou většinu materiálu nakupuji na tomto e-shopu (nedělám reklamu, pouze radím, jelikož v našich končinách je to jediný použitelný obchod tohoto typu): http://www.car-model-kit.cz