Tak zasa pridám dáke foto zo stavby. Priznám sa že cez sviatky som moc toho neporobil, a už vyše týždňa som sa toho ani nedotkol...
Mrzí ma to o to viac že nebudem mať už toľko času
Keďže som sľúbil, ukážem vám nejaké Upgrady ktoré používam.
Stavba kokpitu:

Sedačku natriem hustejším Duvilaxom tak, aby imitovala pokrčenie kože. Po uschnutí natriem matnou Revellkou. Tá keď uschne je matná ale po prejdení prstom alebo štetcom dostane na miestach polo lesklý nádych. Ako opotrebovaná koža. (Niekedy je to však nevýhoda)

Bezpečnostné pásy, na kovové cvoky a úchytky nanesiem tiež Duvilax, potom pretriem farbou striebrenkou, a samotné pásy natriem hustejšou temperou. po vlepení na sedačku ešte donatieram na miestach kde chcem imitovať pokrčenie pásu. Čím viac vrstiev, tým väčšia je hrúbka.

Výroba volantu, nakoľko tesnenie som nezohnal zodpovedajúcej hrúbky (bolo absolútne nevhodné), vyrobil som volant z drôtu a nafarbil. Druhý spôsob výroby volantu ktorý používam je pôvodne z papiera z vystrihovačky a nanesením vrstvy Duvíku dookola z obidvoch strán volantu. Tak dostane okrúhly tvar.
Výsledný efekt je rovnaký avšak postup výroby je u papierového zdĺhavejší.
Pre porovnanie:
vľavo dve fotky:

volant z drôtu v pravo:

volant z papiera a Duvíku.

Sú to dva rozdielne kokpity aby ste si nemysleli že si vymýšľam
Kokpit som doplnil ešte kabelážou, riadiacou pákou, palubovkou. Tú som predlžil trochu viac aby nebolo vidieť tyč riadenia, tak ako v reálu.

Keďže hoši od FT nelenili a urobili nám upgrade na Mexico, pokračujem v lepení Mexica...