To Alda: Díky za pochvalu!
Má to ještě svoje mouchy ........a to je důvod lepit další a další modely a myslet si, že jednou to bude dokonalý...tahle moje naivita mě vlastně žene dál
Dneska jsem měl na lepení celý den....ač jsem to původně neplánoval
Ráno si to šlapu na kole do práce přes nadchod. Loni jsem na něm dostal pokutu od PČR (za to, že to není stezka pro cyklisty, ale chodník - nebyl jsem sám, to léto nás "spadlo do pasti" poměrně dost - asi nějaký zátah na neposlušné cyklisty) a od té doby si dávám sakra majzla, aby mě zase nevyhmátli.
Jak si tak dneska jedu a sjíždím dolu z nadchodu, zahlédnu za zatáčkou dva pochůzkáře. Vše se seběhlo poměrně rychle

stál jsem zrovna v pedálech (páč je tam mírnej skokánek), jakmile moje oko spočinulo na příslušnících, ruce zmáčkly brzdy a tradá přes řídítka
Policisté mi nabídli doprovod domu (naštěstí to bylo nějakých 300m), pomohli mi i s kolem. Dal jsem se s nima do hovoru a přiznal se, proč vlastně k pádu došlo. S úsměvem na rtu mě upozornili na to, že značka u nadchodu je už půl roku změněná (díky protestům cyklistů) a z chodníku se stala cyklostezka - v té chvíli bych si nejradši nafackoval

....jezdím tudy každý den a značky jsem si nevšimnul.
Manželka mě hodila k doktorovi. Naštěstí nic zlomeného, pouze výron kotníku. Do práce jsem už nešel a mohl jsem se věnovat patlání....všechno špatné je pro něco dobré
Dal jsem dohromady výfuky, převodovku, rozvodovku a zadní zavěšení (to už včera):
/20140310204815-237378-n.jpg)
Na doporučení Toma Vysloužila jsem se pokusil napodobit lepící pásku na komínu:
/20140310204825-237379-n.jpg)
005 poprvé na kolech:
Fotky jsou z pozdního odpoledne/večera, kdy do oken svítilo slunce a já nebyl schopnej (skákajíc na jedné zdravé noze okolo stolu) pořídit lepší fotky - musel jsem to hodně zesvětlit v pc.
GalerieNa stole:F2003 GA, F2004, 95T, MP4/7A, MP4/8
Lakovna / dodělávky:Tyrr 006, 018, 97T, 126CK, F2000, FW11B, FW08C, MP4/4
Pod stolem (u ledu):FW07, FW11, Tyrr 023