Anketa

Pokecejme o modelech

Predstavte si jeden a ten istý model v rozsahu 2 farebné A4 plus návod a návodná kresba, ktorý by ste si kúpili?

Za cenu 60 korún - vytlačený na obyčajnom papieri na občajnej farebnnej tlačiarny z kopycentra
0
Žádná hlasování
Za cenu 180 korún - vytlačený na 120 gramovom papieri na laserovej tlačiarni v kvalite na akú sme od PKAA zvyknutí
23
100%

Celkem hlasů: 23

hepyno

Anketa

Příspěvekod hepyno » 01 červenec 2008 17:31

Vŕta mi v hlave otázka, že ak by ste mali na výber z dvoch vyššie uvedených možností, ktorý model by ste si kúpili.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Bugatti

Hmm

Příspěvekod Bugatti » 01 červenec 2008 21:51

Kupil by som si model, ktory je novinka. Verzie ma uz omrzeli. V novej varke bol taky model len jeden. Yannovo Parnelli.

A teraz k teme. Bojim sa ze model vytlaceny na obycajnom 80g papiery by nestal len 60,- korun.

Inac, Kolko modelov z toho co ste si kupili ste uz postavili? Keby uz nevysiel ani jeden model, do konca zivota mam co stavat, a mozno aj moje deti budu mat co stavat. A asi nie som jediny.
Galériu mojich modelov nájdete na: http://papierovemodelarstvo.webnode.sk

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 02 červenec 2008 06:55

Hepyno, když už bych si to nechal tisknout v copycentru, ta na 120g nebo 160g jak to dělám já. Kvalita pro mě dostačující, protože to nechávám tisknout z CDR, kdyby to bylo ze scanu, tak předpokládám že by to bylo kvalitativně horší. Jak už tady někdo řekl přede mnou stavím kopie, originály mám zastrčené v šanonu..

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 02 červenec 2008 09:12

To já mám taky originály zastrčené v šanonu, ale na popravu jdou ony. Kopie jsem používala leda černobílé kvůli polepení disků stříbrnou samolepkou a vytvoření si šablony na "plexi".
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Zpět na