Dnes sa pustím do ďalšej formulky z môjho zoznamu formuliek z ABC a to BRABHAM BT 44 B ktorá bola vydaná v roku 1978 v čísle 2 a neskôr ešte v roku 1983 v čísle 8.
Aj keď Vyškovského modely sú pre mňa dnes skôr ako rýchlovka-oddychovka, stále majú čo do seba. Rád by som videl obe BT44B vedľa seba.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
HOTOVO ! Dnes ráno som formulku dokončil a musím povedať že sa sám na seba hnevám, nakoľko sa mi lepilo všetko v pohode a nakoniec som komín pos..l - pokazil. Jednotlivé diely komína sa lepili super, stále som to kontroloval a nakoniec keď som ho skompletizoval som zistil že je nakrivo a už bolo neskoro ho opraviť - no čo už, nabudúce ešte viac kontrolovať. Komín nechám odnímateľný a keď ma prejde zlá nálada tak skúsim vyretušovať obrysové čiary.