Renault RE20 / R.Raděvič

Jak se to staví ...
(hotové modely bez komentáře ke stavbě dávejte, prosím, do Galerie)
kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 22 leden 2010 09:33

Koncové pláty tam být nemají. Jinak nic výrazného nevidím, vypadá celkem pěkně. Já měl u tohoto modelu problém, aby se zadní kola vešly do výřezu v bočnicích, dokonce jsem možná lepil bočnice až po motoru...

Ďourek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ďourek » 22 leden 2010 10:23

Ten oblouk jsem původně lepil obráceně, ale přišel mi takovej divnej... No a ty bočnice fakt ve vystřihovánce nejsou - nejsou ani v návodné kresbě:
http://www.cashpick.cz/Formule/foto2 ... is=Renault RE20

Jinak k těm chybám - udělám spešl příspěvěk s nafocenými detaily - jak jsem psal výše: i zmršený model lze nafotit tak, aby nevypadal špatně... :?

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 22 leden 2010 14:10

Skutečně ve vystřihovánce ty boční pláty nejsou, ale na titulní straně sešitu, ze kterého vystřihovánka pochází jsou a taky jsou na RE20 od Eggyho na www.papirove-modely.cz/f1 a na reálných fotkách vozu je vidět, že tam být mají, ale je fakt, že jsou velmi maličké.

Ďourek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ďourek » 22 leden 2010 16:46

frydek665 píše:Skutečně ve vystřihovánce ty boční pláty nejsou, ale na titulní straně sešitu, ze kterého vystřihovánka pochází jsou a taky jsou na RE20 od Eggyho na www.papirove-modely.cz/f1 a na reálných fotkách vozu je vidět, že tam být mají, ale je fakt, že jsou velmi maličké.

Jsou i tady: http://www.cashpick.cz/Formule/foto. ... is=Renault RE20 Ale to podle mě byla nějaké beta stavba - a ta je i nafocena na titulní straně sešitu... Ale dělám si dvě kopie z každé vystřihovánky, které při lepení používám - takže vylučuji, že bych během lepení nějak ztratil zrovna šest stejných dílků.. :wink:

Gerry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gerry » 22 leden 2010 18:52

Na fotkách na RCS tyto plošky nemají nikde (nebo rovnou nemají přední křídlo vůbec - Jabouille na USA West nebo Arnoux na USA) ....

Zpět na