Nápor to určite je - u mňa prišla kríza po tých 12 hodinách a chcel som s tým skončiť hlavne keď som už pomaly nevedel vystrihnúť najdrobnejšie dieliky. Som rád že aj keď to už vyzeralo že táto zaujímavá akcia nebude napokon sa našlo myslím zaujímavé riešenie a bola to dobrá zábava .
Do Lužánek sa tiež chystám - BAR samozrejme donesiem tiež.
Nádhera, děkuji všem zúčastněným, že jste se zúčastnili a prezentovali na tomto fóru.
Mám vůči Vám velký respekt a doufám, že někdy najdu také čas a odvahu se do 24hodinovky pustím s Vámi!
Při návštěvě brněnských Lužánek byli všichni přítomní,zúčastnění dvacetičtyřhodiňáci dekorováni sladkou odměnou-a to doslova Jelikož jsem ji ještě nesnědl,tady Vám ji chci představit
Vendy a TEO děkuji a už se těším na další ročník
Zatiší s perníčkem... Jinak já osobně musím poděkovat TEOvi za vyzvednutí trofejí přímo ve městě perníku a za drobnou ale významnou korekci, která tenhle nápad zachránila.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.