Dnes se mi podařilo dokončit vůz, který jsem měl již delší dobu rozdělaný. Dopustil jsem se několika nepřesností, tudíž některé díly nepásly tak, jak by měly. Rozhodl jsem se proto některé díly přelepit.
frydek665 píše:Dnes se mi podařilo dokončit vůz, který jsem měl již delší dobu rozdělaný. Dopustil jsem se několika nepřesností, tudíž některé díly nepásly tak, jak by měly. Rozhodl jsem se proto některé díly přelepit.
Trošku jsem si s Tvým příspěvkem pohrál. Někde jsem popužil na další řádek "enter" a někde místo něj pro změnu jen mezerník. Co myslíš? nevypadá to zas tak zle? Že jo....
Technicky je to tak, že za větou před fotkami jsem dal dvakrát enter a pak mezi odkazy fotek jen a pouze ten mezerník....a před posledním odkazem na velký náhled fotky jednou nebo dvakrát enter.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Díky, vypadá to báječně. Já už jsem si včera říkal, že se ty moje příspěvky asi neposkládaly samy od sebe . Nevím jestli to zvládnu, ale nějaký pokus určitě proběhne.
V pohodě...jen se když tak před odesláním můžeš přes náhled kouknout jak ten Tvůj příspěvek vypadá. Podle toho si jej můžeš klidně ještě poupravovat. Ale už jsme vyhráli v tom, že ty fotky sem zvládáš dát.
Keď som sem prišiel, tak to bolo porozhadzované, tak som sa s tým pohral tiež. Tie ostatné po minulé dni som porobil tiež.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.