Pustil jsem se do stavby dalšího modelu. Docela náhodným výběrem se jím stal vůz Emersona Fittipaldiho z roku 1978. Když jsem se teď maličko zamyslel, uvědomuju si, že jsem vlastně ještě žádný Fittipaldiho vůz nestavěl. Takže premiéra:
Človeče, Ty to mastíš ako namydlený blesk, až to pomaly nestíham sledovať. Bože, koľko kostlivcov ešte máš v skrini? Jo, a zlepené to máš pekne, ako vždy. Robert Ťa dobre naštartoval...
No jo, vždyť už to byla ostuda . Jsem rád, že jsem se na ty kostěje vrhnul a docela mě to chytlo a tak toho musím využít, dokud mě to drží. Tento je osmý a ještě asi deset dalších odpočívá v pokoji.... Tak snad jich ještě aspoň pár vytáhnu na světlo .
Model je dokončen. Nějak se mi ale nedaří udělat solidnější fotky. Ať fotím s bleskem, či bez blesku, furt je ta žlutá o dost světlejší než ve skutečnosti. Dokončení modelu jsem si trochu zkomplikoval tím, že jsem ráfky opatřil lemy, nastříkl chromem a udělal je vsunovací do kompletní pneumatiky. Laku je jen jedna slabá vrstvička. Na víc už nevyšlo, takže lakovat budu až někdy po novém roce, až přivezu lak z FM .
Formule krásná, gratuluju k dokončení dalšího modelu. Sice drobný nepřesnosti v lepení (taky to je evidentně starší stavba a ta světlá barva se retušuje blbě), ale stejně závidím
Díky! Závidět snad není co. Ano stavba je to dosti stará, kdyby byla nová, tak je tam těch nepřesností ještě víc . To mě ale nijak nevykolejuje, mě to takto bohatě stačí .