Taky jsem se ihned pustil do dalšího kousku, kterým je tento zajímavý Lotus. Bohužel nikdy nezávodil, neboť byl zakázán dřív, než stačil odjet jediný závod.
Stavba modelu mě chytla a tak jsem lepil do noci. Musím ale přiznat, že jsem očekával, že to bude jednoduchý model. V placaté formě se mi tak jevil. Určitě to chce víc trpělivosti, než třeba BT34, který jsem dokončil včera.
Vzhledem k tomu, že i dnes prší, opět nejsem v práci a bavím se tímto modelem. Na ředě bylo přední zavěšení kol. Ještě bych rád upozornil všechny, kdo si již model zakoupili a chystají se ho stavět, že se jedná o verzi bez předních křídel (narozdíl od Teovy bety), tudíž je potřeba začernit a nevyřezávat výřezy, které jsou pro ně ve vystřihovánce nedopatřením zakresleny ve špičce vozu.
Díky. Barva to není. Je to lepící hliníková fólie. Ráfky jsem slepil dle návodu z dílů vystřihovánky a do nich jsem pak stočil pásky z folie, vystřižené dle orig. dílu. Fólii jsem použil i s tím ochranným papírem a lepil ji na ráfek herkulesem. Je s tím trochu piplačka, ta fólie je dost měkká, ale jde to.