Moc se omlouvám, ale odstupuji - model jsem nenapravitelně zkazila, došly mi baterky a prostě mi to nějak nejde. Tak už vám budu držet palce jako divák. Hlavně mne neukecávejte - prostě jsem si ukousla moc veliký krajíček.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.
Tak kolečka jsem konečně dopatlal,ještě nátěr černou tuší a hotovo.
Sice žádná sláva,ale jednou si nadělám kopie koleček a budu se učit dělat kolečka.Ted je čas na papání a ne pivečko,pak se pustím do karoserie.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO
Původně jsem si myslel, že kola budu dělat tak 4hodiny - hodinu jedno. Místo toho jsem se s tím mrcasil celých 7hodin. Naštěstí to mám za sebou.
Ještě, že jsem si nevybral nějaký model se vzorkem. Stříhat, barvit a lepit pásečky, to už by mě asi dorazilo.
Moc hezky vám to jde (kež by i mi to tak šlo)
Zřejmě budu odstupovat z časových důvodů. moc toho nemám spatláno (hotov kokpit) a to k tomu chci jít spát ve 22 abych byl zítra připraven na 2 24hodinovku. Možná se ještě k večeru vrátím patlat, uvidím, jdu za návštěvou,
Ahoj a hodně štěstí,
Potom pošlu fotky kokpitu.