To bola akcia uff, som spal celú nedelu

. Ako každý rok tak aj tento som sa neskutočne tešil na túto akciu je to pre mna taky relax a aspon som po roku konečne zlepil nejaký model

. Bola to už moja 3tia 24hodinovka a zistil som že najlepši sa mi darilo v tej prvej

pretože som lepil jednoduchy model a zlepil som ho celkom bez chyb a za 20hod. v druhej som si vybral dosť ťažky model a asi po 20 hodinach som to vzdal lebo som vedel že to už nestihnem, tento rok som si zvolil o niečo lahší model a len tak tak som to stihol a urobil som zopar nepresností kedže som sa dosť ponáhlal .... takže ponaučenie do buduceho roku vybrať si čo najlahší model nech to stíham aj časovo a nech ho zlepím aj kvalitne. Všetkým čo sa zúčastnili či už model dorobili alebo nie tak gratulujem lebo sám viem aké je to ťažké vydržať a aj ja som sa prekonával aby som to neukončil a naštastie tento rok som to vydržal

.
Ako som slubil tak som model nalakoval a pofotil a našťastie som si všimol ešte pred lakovaním že mám zle nalepené spätné zrkaldá tak som ich musel prerobiť.
Tu sú fotky hotového modelu a tak či tak fotograf zo mňa nebude ....