Tak tohleto říká i moje drahá. Bohužel většinou jenom v souvislosti s lepením Ďourek: Kouřovou do šeda jsem taky neviděl, ale jak jsem tak prohlížel fotky 312T2, tak mám pocit, že by se dala použít i ta lehce kouřová do hněda.
Model je téměř hotov. Ještě budu natírat kola a až teď jsem si na fotkách všiml, že jsem zapomněl na káblíky ke svíčkám. Snad nebude problém nějak je tam napasovat dodatečně .
Po dlouhé době se pokusím model dokončit. Nevím, co jsem měl před lety za záměr a co to byla za kola, ale teď, po letech, jsem našel model v krabici bez kol. Takže krom menších detailů zbývá slepit komplet kola... ¨
Tento a jiné typy M26 tu byly prezentovány již hodněkrát a tak vlastně ani není o čem psát. Udělal jsem jen pár menších vlastních úprav jako prořezání vzduchu na discích předních kol, štítek z fólie a ochranný oblouk z drátu. Snad jen o výrobě kol bych se mohl zmínit. Do stočených a slepených běhounů jsem vlepil kartonové bočnice kola. Pak jsem běhoun přestříkl matným černým sprejem. Po zaschnutí jsem do kol vlepil vnější i vnitřní část disku a na závěr nalepil nabombírované bočnice plášťů. Jako bonus jsem přidal načerno nabarvenou matici jakožto středovou matici kola: