Ne, já jsem jako ti sportovní rybáři. Chytí rybu, vyfotí se s ní a pak ji pustí. Já postavím model, vyfotím jej a pak jej spálím v krbu, takže místo nepotřebuju .
Ne, teď vážně. Mám doma ještě pár prázdných krabic, tak můžu klidně lepit .
Právě mi na auta vlítli ti mí tří loupežníci.Musel jsem obětovat ISO Marlboro
FW02 a RE-20 Turbo.A zase mám místo v krabicích.
ISO FW02 lepím znova a tunim,tak je to stejně jedno,že mi ho"zestátnili".Jenom na něj mam málo fotek detajlů.
Taky dobrý. To já mám zatím štěstí. Ještě ani jedna havárka. Musel jsem ze začátku též něco obětovat, teďka chodí okolo a zeptají se, jestli se můžou podívat. Zatím mají respekt. Ale kdo ví, kdyby byly u modelů samy.
Stavba tohoto modelu mě chytla. Je to vlastně můj první model s vypalovanými díly. Je to fajn, hodně to ulehčí i zpřesní práci, ale některé dílky jsou tak maličké až hrůza. A to dělám modely 1:18. Obdivuji vás všechny, kdo stavíte čtyřiadvacetiny.
HAAL.70 píše:Aldo,Taky jsi Aleš? Klucí se mi zeptají.Ale,řekni jim ne,kdyš chceš,aby lepili taky. Já lepim od první třídy a je mi teď 40 let.
Jasně že jsem taky Aleš. A zanedlouho oslavím 41. No já to mám namíchaný. Dvě holky a mezi nima kluka. Tak to později vidím na nějaký zvířátka, či panenky a možná i formule, i když teď má období rytířů.
Pokračuji bočnicemi. Ty jsou připojeny k trupuspoustou mrňavých vypalovaných dílků. Je to sice trochu zdlouhavější, ale zato přesné a lepí se to moc dobře.