Brabham BT45, 1976 Carlos Pace, 1:24, Petr Špinler

Jak se to staví ...
(hotové modely bez komentáře ke stavbě dávejte, prosím, do Galerie)
Stinger78

Příspěvekod Stinger78 » 03 březen 2011 14:18

Ali píše:Mě se líbí. Kola by asi snesla světlejší retuš.
A co lak? Bude? :wink:

Lak samozřejmě bude, zítra první poprašek, v sobotu druhý, v neděli další vrstva a pak se uvidí, další vrstvy se budou řešit operativně. Prostě jsem jen neodolal a fuknul fotku hned po dolepení :)
A ta retuš... Nějak jsem netrefil odstín... (to je tak, když se pracuje po večerech :twisted: ) A taky mám pocit, že si vytisknu kolečka a budu cvičit, cvičit a cvičit...
Vždyť ty modely se samy neudělají...

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 03 březen 2011 14:23

Sraz hrany nejjemnějším šmirglem, natři Agamou a retuš nemusíš vůbec řešit :wink: .

Ali

Příspěvekod Ali » 03 březen 2011 14:34

Ještě k těm kolům vypadá to, že je lepíš pomocí chlopní na běhounu. Zkus metodu s bočnicemi z lepenky "ala TEO". Já už kola lepím jedině tímto způsobem...

Marek

Příspěvekod Marek » 03 březen 2011 14:34

ad frydek...přesně tuhle radu budu praktikovat na takřka všech mých modelech -kromě "odezénovaných kol". Procházel jsem zdejší vlákna a tato metoda, zdá se býti, tím pravým řešením k ideálu vzhledu.

...model super i bez laku. Doufám, že už losuješ další pecku, ať je v recenzích neustále co sledovat :D
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)

Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38

Stinger78

Příspěvekod Stinger78 » 03 březen 2011 15:50

...model super i bez laku. Doufám, že už losuješ další pecku, ať je v recenzích neustále co sledovat

Vylosováno už je :) BAR 005

Ještě k těm kolům vypadá to, že je lepíš pomocí chlopní na běhounu. Zkus metodu s bočnicemi z lepenky "ala TEO". Já už kola lepím jedině tímto způsobem...

Jak kdy. Někdy s chlopněmi, někdy na tupo s pomocí namotaného pásu papíru. Ale už dva týdny chodím okolo Hornbachu a furt nejsem schopný tam zalézt a koupit šmirgláč... Holt lenoch :)
Vždyť ty modely se samy neudělají...

Zpět na