nevím, jestli by to někoho zajímalo... možná až přijdu na to jak to udělat... jsem počítačový dinosaurus... To žlutý na tvém motoru je vzduchový filtr...ne?
Roberte, nějak nemůžu přijít na to, jak má dojít přilepit dvojdílek 249,250, takové to malé kolečko s chlopní. V návodné kresbě to moc poznat nejde a nenašel jsem to ani na fotkách z beta testů. Nenašla by se někde detailní fotka, nebo by úplně stačil nějaký jednoduchý nákres.
Ano, díky, to je přesně ono. Ani z této fotky mi ale není přesně jasné, jak je ta chlopeň ohnutá a k čemu přilepená. Nějak to tam připlácnu. Je to stejně jenom pididílek a ještě k tomu zespodu .
Ahá, naprosto jasné. Díky moc. V návodu se píše: "díl 249 spojíte s dílem 250 a pomocí chlopničky nalepíte zespodu na přírubu 246". To mi nijak nesedělo a jak je tady z toho nákresu vidět, tak ta chlopeň dojde přilepit na díl 243.
Návod jsem psal já osobně. Také jsem přesně nevěděl, kam tento díl přijde nalepit. A tak mi to nějak sedělo na ten díl co jsem do textu uvedl. Až nyní vidím kresbu od Roberta a je mi to už také jasné, kde to vlastně mělo být....
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Dnes jsem nainstaloval brzdové kotouče a hlavně kardany. S kardany je docela piplačka, ale šlo to. Jen nevím, jestli je mám správně natočené. Nádrže na olej s chladiči a akumulátorem jsou jen přiloženy na zkoušku na sucho.
Tak a teď jdu sledovat 1. závod letošní sezóny VC Austrálie a doufám, že vyhraje FERRARI .
Tak to mě těší. Na osu jsem použil pletací jehlici o průměru 2 mm. Myslím, že je to stejný průměr jako kulatá bambusová párátka s dvěma hroty.
Při této příležitosti bych se chtěl zeptat, jsou li správně natočeny kardany.