Já jen, že je zcela zbytečné kolem toho pořád dělat takový humbuk.
Určete si datum do kdy chcete vyjádření od autora vlákna a pokud nebude, tak celou tému smažte a je po problému.
Vidím, že jste se zde beze mě o víkendu nenudily. To že mě pořád teď už obtěžujete z nařčení, že jsem warezák mě přestává bavit zadní stranu jsem si zkopíroval, protože je to obálka, která chrání zbytek sešitu a z druhé strany je návodná kresba na Stewart. Je to moje volba jinak model stavím z originálu, ale nebavímě pořád něco dokazovat a fotit. Takže to zkrátím takto.
Toto vlákno smažte a ja zde prezentovat nic nebudu pokud model nezakoupím přes toto forum jak od vydavatele nebo od zdejšího uživatele, aby se předešlo těmto kecům, které zdržují všechny. Budu se zde pouze dívat nato jak se daří ostatním v lepení. A radji nebudu ani nic psát, abych někoho nepohoršil tak jako s vláknem kde jsem se chtěl něco dozvědět o uživateli Szabika kde jsem byl taktéž napaden, že jsem warezák. Takže tečka a nemíním se k tomu nijak vyjadřovat. Lepení je jedna věc, ale buzerovat se nenechám.
A speciálně pro vlčačku. Víš proč má TEO sytější barvy ? Než začneš rýpat jako další tak se první podívej pořádně a pak začni. TEO má totiž tento Brabham BT45 vytisknut laserem a nestavěl ho z originálu ze sešitu, který je ofset. AHA chyba v barvách není u mě ani u něj.
V barevnosti to není. Vyfotil jsem speciálně do tohoto vlákna originál ofsetový výtisk ze sešitu č.5 a že je sytější? Protože je to foceno jiným přístrojem než máš Ty a také je to jinak upraveno v PC, jinak při focení nasvíceno atd atd. Takže na tyto rozdílnosti jsem nikterak nepoukazoval.
A model tohoto brabhamu jsem lepil z originál laserového tisku PKAA. A proč, protože je hezčí.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Tak o tom, že tento model vyšel i v laseru jsem nevěděl takže se omlouvám Vlčačce. A hezčí no záleží potom jak to nalakuješ jinak v tom zas takový rozdíl pak už není.
...no konečně pánové debatujete o něčem co má smysl . Téma laser vs. offset ani nevím proč mě zajímá. Nemyslím si blazo, že musíš ty nebo někdo jiný na tomto fóru někomu něco dokazovat a recenzi rozhodně neruš, tím jenom ustoupíš a nahraješ protihráčům a přiznáš, že měli vlastně ve všem pravdu. Zdenku anonymitu je třeba respektovat, jsou jistá nepsaná pravidla.
Tak než se rozmyslíte zda tu prezentaci nechat nebo ne tak budu pokračovat. Marku máš pravdu tím, že ustopím je to celé zbytečné.
Takže dnes jsem dal trup dohromady s podlahou a přilepil čumák, který byl zajímavý na stavbu, ale vše pasuje velmi dobře. Dále jsem dodělal sedačku s pásy a volant. Volant jsem poprve zkusil s bužírky a celkem to vyšlo myslím. Nakonec posuďte vy.