Po delší odmlce způsobené důvody jak důležitými, tak i těmi méně závažnými jsem opět zde, s nůžkami v rukou a lepidlem po boku Pro začátek taková klasika od pana Špinlera, tentokrát free download. Vytištěno na silnější papír, než doporučovaná stodvacka, tak jsem zvědav, jak to půjde...
Bylo to spíše myšleno na kvantum různorodosti nových témat než na nějakou senzaci. Docela to tu ožilo. Ale to bylo spíše bokem.
Jak tě napadl sauber, že by los? Mám už přes měsíc v recenzi ferarko a ještě jsem do něj ani nestřih. Spíše pozoruji (a asi nebudu sám )konkurenci a jejich umění. Zvlášť Petr s Milanem tu předvádějí koncert lepení. Oba "nasadili" vlastní modely. Na jakej papír si to vytisknul? Myslím gramáž.
Jo tááááák, já myslel, že se mám připravit na nějaký špek při lepení Čoveče, tentokrát to los nebyl... Listoval jsem šanonem a padl mi do oka Gramáž je stošedasátka, lesklý (nebude potřeba tolik laku a v copy centru byla žena
No koukal jsem, koukal a můžu jen závidět a slintat
Pontony sedí, tentokrát jsem zvolil trochu jiný postup, než je u těchto modelů zvykem a jak jsou popisovány v návodech. Nejprve jsem přilepil bok pontonu a pak teprva vrch. A kupodivu to šlo líp, než při osazování kompletní části.
No ale jinak ten papír není tak nejhorší, čekál jsem od toho víc problémů, ale ty asi dorazí s menšími dílky
A teď si s tím jdu trochu pohrát, malý už má večerku