Hotový kokpit. Doplnil jsem ještě třetí "láhev" pod nohy pilota a pár detailů, které stejně v celku snadno zaniknou, ale i tak jsem rád, že jsem je na model osadil.
Konečně se mi podařilo sehnat modrou folii, tak jsem ji hned vlepil. Folie zatím moc nedrží tvar, ale po přilepení celku k podlaze by to mělo být ok.
S dalším postupem. Já zřejme budu muset celek přilepit k podlaze již nyní. Ono to sladění postupu při našich stavbách není zase taková sranda, jak jsme původně mysleli
Naposledy upravil(a) Ali dne 08 říjen 2011 11:13, celkem upraveno 1 x.
Ty vole......Klobouk dolů..... Je to úžasný.... Ta krabička zápalek vypadá vedle kokpitu, jako skříň...... Jsi moc dobrej!!!!!! Takže se přizpůsobím... Nejdřív podlahu, ale prezentovat budu až dokončí monokok taky Frýďa.... Je to složitý sinchronizovat to, co v podstatě nejde. Ale je krásný koukat, co všechno se dá udělat s vystřihovánkou v tak malém měřítku.....
Vzhledem k tomu, že současně dělám i na MP4/10, tak trošku pokulhávám, ale snažím se pružně reagovat. Spodní části bočnic jsou kvůli dalšímu postupu jen přiloženy.
Na téhle fotce podlaha pod motorem taky není. Ale má být. Mám jen fotky modelu a plány plastové stavebnice,kde je. Ale parádní fotka. Takovou nemám.....